Carl Fredriksens transport: Søndag 4. november

Per Jostein Aarsand og Solfrid Molland

Dette er Norges Schindlers liste: I løpet av seks uker i 1942/43 ble ca. 500 jøder og 500 norske motstandsfolk reddet fra konsentrasjonsleirene. To lastebiler kjørte hver kveld fra et gartneri på Carl Berner. I den første bilen satt den tidligere politimannen Alf Pettersen fra Mysen med en revolver i hånda. Hjelperne bidro med livet som innsats. Vi følger mennesker på tre av transportene.

Per Jostein Aarsand forteller historien. Solfrid Molland spiller trekkspill og synger jødiske sanger. Forestillingen spilles for ca. 15.000 ungdomsskoleelever i Oslo og Østfold 2018/19.

Regi: Kjersti Haugen
Dramaturg: Janne Rønningen

Velkommen søndag 4. november kl 19:00 på UHØRT (i Strøget-passasjen mellom Torggata og Storgata)
Inngang:
100 kr

Kom på FortellerHangout !

Fortellerkafé Oslo prøver ut noe nytt og inviterer derfor alle fortellervenner samt også nysgjerrige til fortellerHangout før fortellerkvelden!

FortellerHangout begynner kl. 18 og er en slags oppvarming til selve forestillingen kl. 19. Her kan du mingle med venner og bekjente, du kan ta deg en forfriskning i baren, og du får også sjansen til å teste ut fantasien din med våre eventyrlige fortellerterninger og kort – helt ufarlig og gøyalt!

Kom på FortellerHangout kl. 18.00 – her er det rom for alle 🙂