Eufemia og Englefjert + Åpen mikk: Søndag 3. februar kl. 19.00 på Uhørt

Foto: Hedvig Magnhild Vollsne

I 1299 kom prinsesse Eufemia sammen med vennen sin Englefjert til Oslo. Eufemia skulle gifte seg med kong Håkon V Magnusson og bli dronning.

Fortellerforestillingen tar deg med til Oslo 800 år bakover i tid og den nesten sanne fortellingen fra middelalderen i Oslo er skapt av Catherine Langeland. Middelalder-Oslo var langt i fra mørk og trist. Oslo var en metropol med dans og musikk. Hissige biskoper og spreke kjerringer. Flotte riddere red rundt i gatene og sloss mot gærne svensker og grisene hadde en sentral plass hos den adelige stand. Kjærlighet, dramatikk, opposisjon og vennskap. Alt dette serveres i fortellingen om Eufemia og Englefjert.

Catherine Langeland har produsert en forestilling med musikk, sang og fortellerkunst sammen med Daniel Sandvik. Daniel og Catherine er begge fortellere, musikere og sangere med lang erfaring innen det frie musikk og teaterfeltet i Norge.

Forestillingen passer best for folk fra 5-100 og er underfundig, vakker, morsom og spennende. Den varer i 40 minutter og handler om savn, lek og vennskap.

Inngang: 100 kr (Vipps/kontanter)
Tid/sted: Uhørt (i Strøget-passasjen) kl 19:00

ÅPEN MIKK: Det blir åpen mikk etter Eufemia og Englefjert. Ta med deg en historie og meld deg på! Påmeldingsliste til åpen mikk fra 18:30. Tidsramme på inntil ti minutter per forteller.

Kom på FortellerHangout: Alle som vil er hjertelig velkommen til “forteller hangout” en time før forestilling.FortellerHangout begynner kl. 18 og er en slags oppvarming til selve forestillingen kl. 19. Her kan du mingle med venner og beskjente, du kan ta deg en forfriskning i baren, og du får også sjansen til å teste ut fantasien din med våre eventyrlige fortellerterninger og kort – helt ufarlig og gøyalt!

Vi sees til fortellerkveld søndag 3. februar 🙂