Om oss

Fortellerkafe Oslo er en av Europas lengst levende fortellerkafeer, og holder nå til på UHØRT i Strøget (passasjen mellom Torggata og Storgata). Hver første søndag i måneden gjennom høst- og vårsemesteret kan du høre gode historier i vår Fortellerkafe for en hundrelapp. Velkommen!

Fortellerkafé Oslo har en mangeårig tradisjon med å formidle fortellerkunst for store og små. Fortellerkafeen ble opprettet i 1995, og vi kan med stolthet si at vi er en av Europas eldste fortellerkafeer med sammenhengende drift i over 20 år!

Frem til 2018 holdt vi til på Asylet på Grønland, blant gamle gulv, lave dørkarmer og en varm stemning rundt de gode fortellingene. Takk for tjuetre gode år der! Fra sommeren 2018 har vi tilholdssted på UHØRT, en kafé med en intim scene og et levende miljø for scenekunst og konserter som vi gleder oss til å være en del av. De har selvfølgelig også god mat og drikke, så kom gjerne tidlig for å dele mat eller drikke før historiene.

Fortellerkafe Oslo skal være en arena for alle typer fortellere; erfarne som vil teste ut nye fortellinger, myter og tradisjonsfortelling, og nye stemmer.


Kontakt oss her:


Bankkonto: 1503.18.13597
E-post: post ætt fortellerkafeoslo dått no

Styre 2019-2020:

Anna Kompelien (leder)
Marianne Ek Hagen
Tiril Bryn
Lina Teir
Alf Martin Lie

Arkiv:

Fortellerkafé Oslo fra 2010 til 2014 (fra gammel hjemmeside)


Vedtekter:

Vedtekter for Fortellerkafe Oslo